Gençlerbirliği’nde genel kurul tarihi belli oldu

FLAŞ! Gençlerbirliğinde Genel Kurul Tarihi Belli Oldu

Efsane Başkan İlhan Cavcav’ın vefatının ardından Gençlerbirliği’nde genel kurul tarihi belli oldu.

FLAŞ! Gençlerbirliğinde Genel Kurul Tarihi Belli Oldu

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Derneğimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 18.02.2017 tarihinde saat 9:30’da MEB Şura Salonunda yapılacaktır. Genel Kurul, Tüzüğümüz gereği aidatlarını ödemiş üyelerin katılımıyla teşekkül edecektir. Yine Dernekler Kanunu uyarınca vekaleten oy kullanılması mümkün değildir.

Bu sebeple aidat borçlarınızı ödeyerek Toplantıya bizzat teşriflerinizi bekler; Saygı ve Sevgilerimizi sunarız.”

Gençlerbirliğinde olağanüstü kongre tarihi belli oldu

Gençlerbirliği’nde olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı 23 Mayıs tarihinde, çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise 30 Mayıs’ta yapılacak.

Gençlerbirliğinde olağanüstü kongre tarihi belli oldu

Thames nehrine giren 4 metre uzunluğunda…

Piyasalarda son durum: Dolar ne kadar ol…

Paris Saint Germain Rennes ile 1-1 berab…

Fenerbahçe, Süper Lig’de yarın Sivasspor…

İngilizlere göre İstanbul finali Londra’…

Gençlerbirliğinde kongre tarihi belli oldu – TRT Spor – Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Kırmızı-siyahlı kulübün basın sözcüsü Koç: “Olağanüstü genel kurulumuz 18 Şubat’ta gerçekleştirilecek”

Gençlerbirliğinde kongre tarihi belli oldu - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Ali Rıza Koç, kulübün olağanüstü genel kurulunun 18 Şubat Cumartesi günü yapılacağını söyledi.

Ali Rıza Koç, yaptığı açıklamada, cumhuriyet ile yaşıt başkent ekibinin, duayen başkan İlhan Cavcav’ın vefatının ardından olağanüstü kongreye gittiğini hatırlatarak, “Olağanüstü genel kurulumuz 18 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Bugüne kadar ilkelerinden şaşmadan, Türk sporuna örnek bir yönetim duruşu sergileyen kulübümüz bundan sonra da örnek olmaya devam edecektir.” dedi.

İlhan Cavcav’ın Gençlerbirliği camiası ve Türk sporuna bıraktığı mirasa çok iyi bakacaklarını, kırmızı-siyahlı kulübün yönetim kurulunun duayen başkanın prensiplerinden şaşmadan yoluna devam edeceğini belirten Koç, “Yönetim kurulumuz Gençlerbirliği’ni en iyiye ulaştırmak için dün ve bugün olduğu gibi yarın da elinden geleni yapacak.” diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şura Salonu’nda gerçekleştirilecek ilk toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda kongre 25 Şubat Cumartesi günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU – Gol Ankara

KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU - Gol Ankara

Gençlerbirliği’nde genel kurul tarihi belli oldu. Tekrar Süper Lig’e dönen Kırmızı-Siyahlılar, 9 Haziran’da kongresini gerçekleştirecek. Bu tarih de çoğunluk sağlanamaz ise genel kurul 16 Haziran’da icra edilecek.Yönetim Kurulu ile biraraya gelen Başkan Murat Cavcav, tüzük gereği kongre yapılması gerektiğini belirtip bu sürecin tarihlerini belirledi.Yönetim kurulu üyeleri ile istişare yapan Başkan Cavcav, yeni sezon öncesi kongreyi yapıp başkent ekibinin gündeminden bu süreci çıkarmak istediğini anlattığı bildirildi. Gençlerbirliği’nde Genel Kurul toplantısının 9 ve 16 Haziran 2019 tarihinde MEB Şura Salonu’nda yapılacağı öğrenildi.Bu kongrede, Başkan Murat Cavcav’ın yeniden aday olacağına kesin gözüyle bakılırken, başka bir adayın çıkıp çıkmayacağı ise ilerleyen günlerde belli olacağı ifade edildi.

Yorumunuz Çok Kısa, Yorum yapabilmek için en az En az 10 karakter gerekli

Başkent’in Spor Alanında Rakipsiz Gazetesi